Vi tittar på Trädet och Dungen

Igår eftermiddag fortsatte vi jobba med Petter och Ludenben. Mer färg hamnade på figurerna efter att vi tittat på bilden för att se vilka färger vi skulle välja. 

Vi var ute på förmiddagen och vi började med att vara en stund på lilla gården. Några barn upptäckte något nytt! Det har växt jordgubbar i odlingslådan. De har fortfarande fel färg och de flesta var helt införstådda med att vi ska vänta tills bären blir röda! Men det tittades mycket! 

Sen var vi på stora gården och i klätternätet satt ”pindelmannen” och ropade att han kunde klättra. Det kom förstås ännu en ”pindelman” och så klättrade båda två. 

Vi åt frukt ute på gräsmattan… 

…innan vi samlades vid Trädets ytterdörr för att gå in och titta på Trädet och Dungen där barnen ska vara nästa termin. Hallen på Trädet kommer att delas mellan Dungen och Trädet.  Vi hade en kort samling innan vi gick tillbaka till Stacken. 

På Stacken fortsatte vi med att jobba med Ludenben och Petter fick skägg och mustasch gjorda. 


På samlingen blev det sagoläsning. Vi läste om Pelle Svanslös, Nöff nöff Benny och Den hungriga jätten. Till lunch bytte vi platser och alla barn fick sitta på en annorlunda plats! Mycket populärt!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s